Pomorie.com е мястото, в което ние поморийци, всички заедно, можем да направим изключително много за популяризирането на нашия красив и гостоприемен град. В този сайт, следвайки тенденциите на социалните мрежи, ви каним да обединим усилията си и съчетавайки забавното и приятното, да допринесем за увеличаване на интереса за почивка в Поморие.

Инструментариума и функционалността на сайта е доста богат и само от вашата ангажираност зависи общия ни успех. Всеки от нас има свои красиви снимки или видеоклипове, които можем да качваме в сайта – знаете, че една красива снимка, говори колкото 1000 думи. Можем да пишем статии, пътеписи, интересни разкази за града ни, забележителностите  и забавленията в него, да публикуваме информация за предстоящи събития, партита и т.н. Можем да бъдем активни участници във форума и да дискутираме по темите, които ни вълнуват, както и да повдигаме свои собствени дискусии по важни и интересни теми, касаещи града ни.

В сайта е отделено и сериозно място за бизнеса в нашия град:

  • Можете да рекламирате вашите места за почивка – апартаменти, квартири, хотели
  • Можете да предлагате вашите имоти за продажба
  • Можете да представите вашата фирма, заведение, търговски обект в секция Фирми
  • Можете да пускате свои обяви за предлагане и търсене на работа

Много скоро ще се уверите от реалната полза за вашият бизнес, присъствайки в този сайт, а като опознаете функционалността, ще забележите че колкото сте по-активни с присъствието си и публикациите си в сайта, толкова повече посещения и разглеждания на вашите обекти ще реализирате – съответно повече клиенти.

Заплащане на таксите за включване и рекламните пакети, можете да направите по банков път:

Райфайзенбанк
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG27RZBB91551003996437
Титуляр: Аристидов енд Ко. ООД

GSM: +359899957602 – Хари Аристидов