Общи условия

POMORIE.com е интернет информационна система (уеб сайт) собственост на Аристидов енд Ко. ООД

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

При подаване на информация за участие в каталога на POMORIE.com, Вие декларирате следното:

– Вие сте собственик на обекта за настаняване, или упълномощено от собственика лице.

– Предоставената от Вас информация е коректна, точна и актуална, не съдържа данни в нарушение с Българското или Европейско законодателство.

– Съгласни сте посетителите да изказват коментари, по отношение на Вашата дейност.

– Съгласни сте предоставените от Вас пощенски адрес, e-mail адрес, телефонни и факс номера да бъдат ползвани от потребителите на този сайт за отправяне на запитвания, както и от екипа на POMORIE.com за осъществяване на контакт с Вас във връзка с предоставяните от нас услуги.

– Разбирате, че подаването на некоректна информация ще бъде прието като опит за нелоялна конкуренция, при което екипа на POMORIE.com си запазва правото за отказ на регистрация.

– Приемате подадената информация да бъде обект на редакторско оформление, без да се нарушава смисъла и пълнотата на съдържанието.

– Разбирате и приемате функцията на поморийския туристически портал POMORIE.com като информационен посредник и че собствениците на този портал не отговарят за достоверността на информацията, която получавате от клиенти и посетители на POMORIE.com (включително нереални резервации и оплаквания) и не носят отговорност за пропуснатите от Вас ползи в тези случаи.

– На някои или всички страници в сайта, без значение дали в тях има публикувано ваше съдържание, екипа на сайта може да разполага реклами и банери на трети страни – рекламодатели.

– Съгласни сте с посочените по-горе правила и условия за участие.

– Обявите в категории Хотели, Семейни хотели, Апартаменти, Къщи и квартири, Вили и хижи, Къмпинги и бунгала, и др. се публикуват на сайта срещу годишна такса. Всякакви опити за рекламиране на оферти за почивки и обяви без да се заплати годишна такса ще бъдат изтривани, както и блокиран профила на злоутребилия потребител. Не се допускат за публикуване обяви от казина, хазартни игри, заложни къщи, бързи кредити, лотарийни игри и др.

УПОТРЕБА НА СЪДЪРЖАНИЕ

– POMORIE.com няма задължението, обективната възможност и не контролира съдържанието на туристическите предложения.

– POMORIE.com няма задължението, обективната възможност и не контролира информацията, интернет страниците, хипер връзките, данните, текста, фотографиите, графиките, както и всички материали, които потребителят търси, зарежда, разполага на сървъра на POMORIE.com, използва, изпраща, предава, разпространява или прави достояние на трети лица по какъвто и да било начин.

– POMORIE.com не носи отговорност спрямо Потребителите, наемодателите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността или непълността на данни, материали или информация, използвани или станали достъпни чрез POMORIE.com

– На сайта не могат да бъдат публикувани материали противоречащи на българското законодателство, на интернет етиката, съдържащи заплахи за живота и неприкосновенността на човека, призоваващи към насилие и расова, етническа и религиозна вражда, нарушаващи правата и законните интереси на трети лица, материали, които съдържат търговска или служебна тайна или друга конфиденциална информация, материали, които са обект на авторско правона трети лица, както и материали, умишлено съдържащи невярна информация или клевета. В такива случаи администраторите имат правото да изтриват материалите и да предоставят на засегната страна наличната на сайта информация за нарушителя,както и да деактивират профила на нарушителя без предупреждение.

– На сайта не могат да бъдат публикувани текстови и/или графични материали с щампи, връзки и др., които водят до или рекламират конкурентни сайтове. Екипа на POMORIE.com си запазва правото да премахва текстово и графично съдържание публикувано в сайта от потребители, по своя преценка и без предупреждение.

За премахнато съдържание, нарушаващо правилата на сайта, екипа не дължи обяснения и/или обезщетения на нарушителя на нашите правила!

– Екипа на POMORIE.com си запазва правото да променя текста на текущите Условия за ползване по всяко време.

POMORIE.com