Цени за обяви

Всички  цени са с включен ДДС.

6 месеца

30,00 лв

До 3 обяви в категория: Имоти за почивка. За период от 180 дни. След изтичане на периода, може отново да продължите обявите си, закупувайки отново този план.

1 година

48,00 лв

До 3 обяви в категория: Имоти за почивка. За период от 365 дни. След изтичане на периода, може отново да продължите обявите си, закупувайки отново този план.

безплатно

0,00 лв

Неограничен бр. обяви в следните категории: Заведения; Магазини. За период от 5 години. След изтичане на периода, може отново да си активирате обявите, също безплатно.

безплатно

0,00 лв

Неограничен бр. обяви в следните категории:  Събития, Имоти за продажба, Атракции. За период от 180 дни. След изтичане на периода, може отново да си активирате обявата, отново безплатно.

безплатно

0,00 лв

Неограничен бр. обяви в категория: Работа, Rent-a-Car. За период от 180 дни. След изтичане на периода, може отново да си активирате обявите, също безплатно.

VIP обяви

Всеки един тип обява може да бъде направен VIP

VIP обявите се показват преди всички останали

1 месец

30 лв

3 месеца

80 лв

6 месеца

140 лв

12 месеца

190 лв

На всеки час обявите се разбъркват и се преподрежда редът на показването им на случаен принцип, за да има равен шанс за всички! Това важи както за стандартните обяви, така и за VIP обявите.